LANCAE

Counseling

Terug naar alle diensten

Het zodanig vergroten van het zelfinzicht om vanuit eigen regie gedrag en ontwikkeling te sturen.

Om het ontwikkelingspotentieel van medewerkers aan te boren, is vaak een diepgaand gesprek nodig. Vraagstukken als ‘wat wil ik echt?’, ‘wil ik veranderen en hoe doe ik dat?’ Hierbij worden mensen zich bewust van de mate waarin hun innerlijke waarden de eigen beweging sturen. Dit is de basis om medewerkers vanuit eigen regie duurzaam inzetbaar te houden in de organisatie.

Hierbij staat de koppeling tussen persoonlijkheidsanalyse en gedrag centraal, dat als input wordt gebruikt om inzicht te verkrijgen in de aansturing van gedrag. Doel is daarnaast om de medewerker in staat te stellen flexibel zijn gedrag bij te stellen en om zijn zelfinzicht zodanig te verdiepen dat hij in de dagelijkse praktijk zelfstandig zijn gedrag kan monitoren en bijsturen. Dit bevordert het zelfmanagement als de kritische factor voor ontwikkeling.

Soms heeft een cliënt zelf duidelijk weet van zijn sterke en minder sterke punten, soms heeft een assessment-onderzoek daarbij geholpen. Counseling helpt de cliënt bij het verdiepen van het inzicht in de gedragspatronen die hem of haar sturen. Cliënten krijgen bovendien concrete handvatten aangereikt om hun ontwikkelingsbehoeften vorm te geven en ze kunnen in de counseling context oefenen met moeilijke of nieuwe situaties in het werk.

Wanneer het met name een vaardigheidsvraag is maken we gebruik van gerichte individuele training in de vorm van een Learning Center.

Op het moment dat u naast verdiepen van uw zelfinzicht ook behoefte heeft aan loopbaanadvies, bieden wij een loopbaanoriëntatie programma.

Voor meer informatie over counseling, het Learning Center en loopbaanoriëntatie kunt u ons bereiken via het contactformulier of op 026-351 69 45.

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

COVID-19
Vooralsnog gaan onze activiteiten gewoon door. We houden de RIVM Corona richtlijnen nauwlettend in de gaten en nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer wij genoodzaakt zijn onze planning te herzien. We vragen alle bezoekers een mondkapje binnen handbereik te hebben en zoveel mogelijk te dragen wanneer zij zich verplaatsen binnen ons kantoor om ten aller tijde de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven.
X