LANCAE

Coaching

Terug naar alle diensten

Het zodanig vergroten van het zelfinzicht om vanuit eigen regie gedrag en ontwikkeling te sturen.

Om je ontwikkelingspotentieel aan te boren, is vaak een diepgaand gesprek nodig. Vraagstukken als ‘wat wil ik echt?’, ‘waar krijg ik energie van en waar lekt die weg?’ maken dat je meer bewuste en duurzame beslissingen neemt. Je wordt je bewust van je innerlijke waarden die je eigen beweging sturen.

Hierbij staat de koppeling tussen persoonlijkheid en gedrag centraal, dat als input wordt gebruikt om inzicht te verkrijgen in de aansturing van gedrag. Doel is daarnaast om je in staat te stellen flexibel je gedrag bij te stellen en om het zelfinzicht zodanig te verdiepen dat je in de dagelijkse praktijk zelfstandig je gedrag kunt monitoren en bijsturen. Dit bevordert het persoonlijke leiderschap als de kritische factor voor ontwikkeling.

Soms heb je zelf duidelijk wat je nodig hebt en waar je energie voor vrij wilt maken, soms heeft een assessment-onderzoek daarbij geholpen. Coaching helpt je bij het verdiepen van het inzicht in de gedragspatronen en geeft bovendien concrete handvatten hoe je accenten kunt verleggen in je aanpak en je ontwikkelingsbehoeften concreet kunt vormgeven.

Op het moment dat je van werkkring en loopbaan richting wilt veranderen, bieden wij een loopbaanoriëntatie programma. Ook bieden wij een specifiek programma voor medisch specialisten, waaronder een development center voor medisch specialisten.

Voor meer informatie over coaching, het Development Center en loopbaanoriëntatie kunt u ons bereiken via het contactformulier of op 026-351 69 45.

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.