LANCAE

Coaching voor medisch specialisten

Terug naar alle diensten

U als medisch specialist heeft een complexe rol te vervullen en wordt uitgedaagd op een breed spectrum aan competenties. Uw persoonlijke effectiviteit is steeds minder afhankelijk van kennis en kunde alleen maar ook van uw competenties en vaardigheden.

Coaching biedt ruimte en een gespreksklimaat waarin u vanuit persoonlijk leiderschap onderzoekt wat uw rol en positie in uw huidige werkomgeving is. In gesprek met een psycholoog, met uitgebreide ervaring in de medische sector, krijgt u middels een indringende dialoog zicht op de kern van uw eigen vraagstuk.

Afhankelijk van uw drijfveren en ambitie kunt u bepalen welke uitdagingen dat met zich meebrengt en wat dat betekent voor de verdere ontwikkeling van uw persoonlijk leiderschap. Waar liggen uw drijfveren en ligt dat in lijn met uw persoonlijke eigenschappen en vaardigheden? Waar wilt u zich ontwikkelen en accenten verleggen? Past dat bij uw energiehuishouding en heeft u helder waar u energie van krijgt?

Coaching biedt een mogelijkheid om in eigen beheer een objectieve spiegel te krijgen over het eigen gedrag, de achtergronden ervan te onderzoeken en de effectiviteit ervan. Denk hierbij aan aspecten als ondernemerschap, communicatie en leiderschap welke worden geplaatst in uw specifieke werkomstandigheden zoals een academisch of een perifeer werkklimaat. Om uw competenties in beeld te krijgen, kunnen we een development center inzetten.

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek? Voor meer informatie over coaching van medisch specialisten kunt u ons bereiken via het contactformulier of op 026-351 69 45.

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.