LANCAE

Instroomassessment MAHIP

Lancae verzorgt voor verschillende opleidingsinstituten de niveaubepaling van studenten die niet over een erkend Hbo-diploma beschikken. In dit assessmentonderzoek is een programma uitgewerkt om de specifieke criteria, die in samenspraak met de Master Advanced Health Informatics Practice instelling van Inholland is vastgesteld, te toetsen. Uitgangspunt is dat alleen die instroomcriteria worden getoetst die het succesvol doorlopen van het master traject bepalen, te onderzoeken. Naast de toetsing van het capaciteitenniveau, worden kandidaten beoordeeld op een aantal competenties en persoonlijke eigenschappen die in belangrijk mate het leervermogen bepalen en die het succesvol doorlopen van de opleiding voorspellen. Het bepalen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en de toetsing ervan, vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de opleiding zelf.

Aanvullende informatie: Brochure Instroomassessment MAHIP en voorbeeldvragen

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

Beste bezoeker,

Gezien de COVID19 maatregelen hebben wij tot nader bericht onze activiteiten afgeschaald en vinden op kleine schaal reguliere instroom assessments plaats. Dit betekent concreet dat wij de assessments uitvoeren met 1 kandidaat volgens de RIVM richtlijnen om zo besmettingen te voorkomen.

Ook zijn wij verminderd bereikbaar. Onze werkdagen zijn maandag en woensdag.

Via de mail, contact@lancae.nl, zijn wij bereikbaar maar kan een reactie iets langer op zich laten wachten dan gebruikelijk.

Bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Liesbeth jans