LANCAE

Instroomassessment (MANP)

Vanuit het Landelijk Opleidingsoverleg voor MANP opleidingen is behoefte aan een instroomassessment voor studenten die geen bachelor/ hbo-diploma kunnen overleggen. Lancae verzorgt voor verschillende opleidingsinstituten deze niveaubepaling. In dit instroomassessment worden specifieke criteria, die in samenspraak met de MANP instellingen zijn vastgesteld, getoetst. Naast de toetsing van het capaciteitenniveau, worden kandidaten beoordeeld op een aantal competenties en persoonlijke eigenschappen die in belangrijk mate het leervermogen bepalen en die het succesvol doorlopen van de opleiding voorspellen. Het bepalen van vakinhoudelijke kennis en vaardigheden en de toetsing ervan, vindt plaats onder verantwoordelijkheid van de Hogescholen zelf.

Aanvullende informatie: Brochure Instroomassessment MANP en voorbeeldvragen

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

Beste bezoeker,

Gezien de COVID19 maatregelen hebben wij tot nader bericht onze activiteiten afgeschaald en vinden op kleine schaal reguliere instroom assessments plaats. Dit betekent concreet dat wij de assessments uitvoeren met 1 kandidaat volgens de RIVM richtlijnen om zo besmettingen te voorkomen.

Ook zijn wij verminderd bereikbaar. Onze werkdagen zijn maandag en woensdag.

Via de mail, contact@lancae.nl, zijn wij bereikbaar maar kan een reactie iets langer op zich laten wachten dan gebruikelijk.

Bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Liesbeth jans