LANCAE

Loopbaanoriëntatie

In een aantal sessies wordt duidelijk welke beroepsrichtingen en werkvelden de interesse hebben van de cliënt. Tijdens het onderzoek komen vragen aan de orde als: Op welke terreinen heeft de cliënt al de nodige kennis en ervaring in huis? Waar liggen de interesses van de cliënt? Welke maatschappelijke waarden vindt de cliënt belangrijk? De resultaten van het onderzoek worden gekoppeld aan de uitkomsten van het ontwikkelingsassessment.

De Zelfkonfrontatie Methode (ZKM) biedt een grondige ontdekkingstocht door de eigen loopbaan. De methode is speciaal ontwikkeld om verbanden te kunnen leggen tussen de keuzemomenten die mensen in hun loopbaan tegen-komen. De Zelfkonfrontatie Methode leidt tot systematische zelfreflectie die een blijvende basis vormt voor complexe carrièrebeslissingen, zowel actuele als toekomstige.

Voor meer informatie over loopbaanoriëntatie kunt u ons bereiken via het contactformulier of op 026-351 69 45.

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

Beste bezoeker,

Gezien de COVID19 maatregelen hebben wij tot nader bericht onze activiteiten afgeschaald en vinden op kleine schaal reguliere instroom assessments plaats. Dit betekent concreet dat wij de assessments uitvoeren met 1 kandidaat volgens de RIVM richtlijnen om zo besmettingen te voorkomen.

Ook zijn wij verminderd bereikbaar. Onze werkdagen zijn maandag en woensdag.

Via de mail, contact@lancae.nl, zijn wij bereikbaar maar kan een reactie iets langer op zich laten wachten dan gebruikelijk.

Bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Liesbeth jans