LANCAE

Loopbaanoriëntatie

In een aantal sessies wordt duidelijk welke beroepsrichtingen en werkvelden de interesse hebben van de cliënt. Tijdens het onderzoek komen vragen aan de orde als: Op welke terreinen heeft de cliënt al de nodige kennis en ervaring in huis? Waar liggen de interesses van de cliënt? Welke maatschappelijke waarden vindt de cliënt belangrijk? De resultaten van het onderzoek worden gekoppeld aan de uitkomsten van het ontwikkelingsassessment.

De Zelfkonfrontatie Methode (ZKM) biedt een grondige ontdekkingstocht door de eigen loopbaan. De methode is speciaal ontwikkeld om verbanden te kunnen leggen tussen de keuzemomenten die mensen in hun loopbaan tegen-komen. De Zelfkonfrontatie Methode leidt tot systematische zelfreflectie die een blijvende basis vormt voor complexe carrièrebeslissingen, zowel actuele als toekomstige.

Voor meer informatie over loopbaanoriëntatie kunt u ons bereiken via het contactformulier of op 026-351 69 45.

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

COVID-19
Vooralsnog gaan onze activiteiten gewoon door. We houden de RIVM Corona richtlijnen nauwlettend in de gaten en nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer wij genoodzaakt zijn onze planning te herzien. We vragen alle bezoekers een mondkapje binnen handbereik te hebben en zoveel mogelijk te dragen wanneer zij zich verplaatsen binnen ons kantoor om ten aller tijde de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven.
X