LANCAE

Routebeschrijving

Het kantoor van Lancae bevindt zich op de begane grond. Wanneer u zich aanmeldt bij de intercom, wordt u door een van onze medewerkers opgehaald bij de ingang.

Eigen vervoer

Er is een mogelijkheid om uw auto gratis te parkeren op de parkeerplaats, naast het gebouwencomplex, waar Lancae gevestigd is.  Het adres van deze parkeerplaats is Blekerstraat 3. Op deze parkeerplaats zijn enkele speciale parkeerplekken voor bezoekers. Vanaf de parkeerplaats loopt u terug naar de Eusebiusbuitensingel nummer 9. Wanneer u zich aanmeldt bij de intercom, wordt u door een van onze medewerkers opgehaald bij de ingang. Het kan voorkomen dat alle parkeerplekken al in gebruik zijn. Als dit het geval is, kunt u het beste uw auto parkeren in de Musis parkeergarage.

rouebeschr

Openbaar vervoer

Trein
Hoofduitgang station Arnhem, daar (trein)taxi nemen. Lopend bereikt u ons pand in 10 á 15 minuten.

Bus
Vanaf station Arnhem neemt u lijn 1 richting Duifje of lijn 5 richting Presikhaaf, uitstappen bij halte Velperplein. Lopend langs de parkeerplaats bereikt u ons kantoor in 5 minuten.

Adres

Eusebiusbuitensingel 9
6828 HT Arnhem
Telefoon 026 – 351 69 45

Ons kantoor aan de Eusebiusbuitensingel te Arnhem.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

Beste bezoeker,

Gezien de COVID19 maatregelen hebben wij tot nader bericht onze activiteiten afgeschaald en vinden op kleine schaal reguliere instroom assessments plaats. Dit betekent concreet dat wij de assessments uitvoeren met 1 kandidaat volgens de RIVM richtlijnen om zo besmettingen te voorkomen.

Ook zijn wij verminderd bereikbaar. Onze werkdagen zijn maandag en woensdag.

Via de mail, contact@lancae.nl, zijn wij bereikbaar maar kan een reactie iets langer op zich laten wachten dan gebruikelijk.

Bedankt voor uw begrip.
Met vriendelijke groet,
Liesbeth jans