LANCAE

NL leert door

Terug naar alle diensten

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kan iedereen (tot pensioengerechtigde leeftijd) een beroep doen op een loopbaan traject met een ontwikkel- en scholing advies ter waarde van €700,-: de NL leert door regeling. Lancae biedt dit ontwikkeltraject en ontzorgt bij de subsidieaanvraag (wij regelen de aanmelding en administratieve afhandeling van de subsidie).

Direct aanmelden

Voor meer informatie over NL leert door kunt u ons bereiken via het contactformulier of op 026-351 69 45. Ook op de website van de Rijksoverheid vindt u ook meer informatie.

Gekwalificeerd ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies is bedoeld om mensen de kans te geven om samen met een ervaren (gekwalificeerde) loopbaanadviseur een plan te maken om te komen tot vervolgstappen in zijn/haar carrière. Het geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk en toekomstige loopbaanmogelijkheden. Met een programma op maat (arbeidsmarkt-, interesse- en competentiescan) en in gesprek wordt inzichtelijk gemaakt welke kansen er op basis van ervaring en ontwikkelwensen zijn. Het concrete advies helpt om tot realistische vervolgstappen te komen en om vanuit intrinsieke motivatie productief aan het werk te zijn en blijven.

Waarom meedoen?

 • bewustwording van loopbaanmogelijkheden en passende functies
 • inzicht in jouw talenten, drijfveren en competenties
 • regie over werk en leven
 • om meer energie uit werk te halen of om stress te voorkomen of verminderen
 • rapportage met concreet stappenplan voor de toekomst
 • gratis advies door gecertificeerde loopbaanadviseurs/psychologen NIP

Wie komt in aanmerking?

Iedereen tussen de 18 jaar en pensioengerechtigde leeftijd kan gebruik maken van de NL leert door subsidie. Dat wil zeggen als je een baan in loondienst hebt, zzp’er of ondernemer bent of als je op zoek bent naar werk.

Hoe ziet het NL LEERT DOOR loopbaantraject eruit?

 1. Intake
 2. Arbeidsmarktscan
 3. 4 uur adviesgesprekken en begeleiding
 4. Persoonlijk loopbaan en ontwikkelprofiel
 5. Rapportage met concreet loopbaan- en ontwikkelplan

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.

COVID-19
Vooralsnog gaan onze activiteiten gewoon door. We houden de RIVM Corona richtlijnen nauwlettend in de gaten en nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer wij genoodzaakt zijn onze planning te herzien. We vragen alle bezoekers een mondkapje binnen handbereik te hebben en zoveel mogelijk te dragen wanneer zij zich verplaatsen binnen ons kantoor om ten aller tijde de 1,5 meter afstand te kunnen handhaven.
X