LANCAE

Dit is een

Bericht

In[frame] Pilot 11 mei 2017

11 mei jl. is een nieuw programma, In[frame], gestart op het gebied van ontwikkeling van creatieve competenties als improvisatie, spelvermogen, zelfvertoon, toewijding. Samen met Kiki Groot, Jimmy Deegens, Marco van Geffen is de eerste In[frame] pilot groep gedraaid.

Vanuit mijn eigen inspiratie:

‘Al jaren heb ik een sterke drang om me in de wereld van de creativiteit te begeven vanuit het besef dat je een wereld betreedt waar andere regels gelden, voorbij de ratio en het begrip. Een spannende en meer oorspronkelijke wereld waar je veel over jezelf kunt ontdekken. Nadat ik bij Artez en Upgraders dit avontuur ben aangegaan, heeft dit me gesterkt in de gedachte dat je met creativiteit dichter bij je identiteit komt te staan.

Wat gebeurd er als je een creatief proces aangaat? Het is vaak een koortsachtige zoektocht waarbij je als vanzelf naar binnen gaat. En waar ben je dan? Francis Bacon heeft het ‘A deeply ordered chaos’ genoemd en dat omschrijft die staat van ‘zijn’ voor mijn gevoel exact. Je handelt en acteert en zonder het bewust aan te sturen, voelt het als van jezelf. In deze verbinding tussen orde en chaos ligt je identiteit.

Het was een mooie dag, dank allen.

Liesbeth Jans              11 mei 2017      

Meer informatie?              www.Inframe.nu

DOELGERICHT DOOR ZELFINZICHT.

Contact

Contactformulier

Neem voor meer specifieke informatie over onze dienstverlening, projecten of klantenportefeuille contact met ons op.